Als fysiotherapeut en performance trainer heb ik ervaring met het behandelen van een grote diversiteit aan lichamelijke klachten. In de eerstelijns praktijk, internationaal en in de topsport.

Vanwege de telkens terugkomende klachten kreeg ik de behoefte om klachten op een dieper niveau te benaderen en structurelere oplossingen te zoeken. Leefstijl coaching is voor mij de meest toegankelijke optie geweest om mijn holistische benadering van een klacht completer te maken en mensen zo effectiever te helpen.

Mijn passie is om mensen te helpen ontspannen.

Image
samen bepalen wat bij jou past
 • Fysiotherapie
 • Leefstijl coaching
 • Restorative yoga
 • Meditatie
 • Mindfulness
 • Bio-energetica
 • Performance training

Door de unieke combinatie van fysiotherapie en lifestyle coaching help ik jou een nieuw passend ritme bij je huidige leven te vinden en krijgt je lichaam de kans om te herstellen en een nieuwe balans te vinden.

Wat anderen mensen zeggen over Guido:

 • “Luistert”
 • “Oprecht”
 • “Aandachtig”
 • “Rustig”
 • “Humor”
 • “Vertrouwen”
 • “Vriendelijk”
 • “Kundig”
 • “Enthousiast”